Saina Steel News - O le tau masani o filo na pa'ū i lalo ole 5,000CNY, ma o tau uʻamea na faʻaauau pea ona vaivai.

O le tau masani o filo na pa'ū i lalo ole 5,000CNY, ma o tau uʻamea na faʻaauau pea ona vaivai.

-Saina Steel News

 

  • I le aso 22, Iuni, na pa'ū ai le maketi uʻamea i totonu o le laupapa, ma o le tau o le fale gaosi oloa na pa'ū i le 50 i le 4,800 CNY/TON.
  • Ole mana'oga vaivai ole u'amea i fafo atu o le vaitau, fa'atasi ai ma le a'afiaga o le pa'u mata'utia o le maketi i le lumana'i uliuli i le amataga o le vaiaso, fa'atupula'ia le le mautonu o maketi, ma e masani lava ona fa'aitiitia e le au fa'atau oloa tau mo uta, aemaise lava le fa'amama.

6.22

 

  • I le aso 22, o le malosi autu o le lumanaʻi sisi na tatalaina maualalo ma fesuisuiai.O le tau tapunia o le 4885 pa'ū 2.12%.O le DIF ma le DEA e foliga tutusa.O le faʻailoga RSI e tolu laina sa i le 34-46, o loʻo tamoe i le va o le ogatotonu ma le pito i lalo o le Bollinger Band.

6.22期货

 

Maketi o mea mata'utia:

  • Fa'aulufale maid itula:I le aso 22 o Iuni, na fa'ateteleina ai le maketi o le u'amea o lo'o fa'aulufale mai, o le aofa'iga o gaioiga o maketi sa maualalo, ma o fefa'ataua'iga sa averesi i le aso atoa.E pei o le taimi faʻasalalau, naʻo nisi fefaʻatauaiga o maketi na suʻesuʻeina: Qingdao Port PB paʻu fefaʻatauaiga o le 1455 CNY / Mt, ma Rizhao Port PB paʻu fefaʻatauaiga o le 1460 CNY / Mt.
  • Coke Carbon:I le aso 22.Iuni, o le maketi coke sa fa'agaoioia ma le malosi, ma o le maketi na fa'amalieina.Ina ua amata ona paʻu le tele o kamupani coke, na latou siitia i le 120 CNY/Mt i le taamilosaga muamua.

Ona o le aʻafiaga o ana lava faʻatapulaʻa gaosiga o le gaosiga, ua faʻaalia manino e fale gaosi uʻamea taʻitasi i Shandong lo latou taliaina o lenei taamilosaga o siʻitaga o tau, ma o loʻo i ai i faleʻoloa uʻamea faʻamautu oloa mautu.Latou te leʻi tali mai i lenei taamilosaga o siitaga, ma o nisi o le taamilosaga muamua o siitaga ua tulaʻi mai.

O pisinisi coking Shanxi e maualuga atu tupe maua i le tone o coke, maualuga le gaosiga o le naunautaiga, ma le maualalo o le mamafa i luga o oloa i totonu o le fale gaosimea.

I le itu manaʻoga, ona o le faʻamalosia o faʻamoemoega i le itu tuʻuina atu, o nisi uʻamea uʻamea ua faʻateleina lo latou faʻatauga faʻatau, ma o le tele o manaʻoga faʻatau na tumau pea le mautu.I le aotelega, o le maketi koko e fai si malosi ma e ono fa'atupuina se isi si'itaga i se taimi pupuu.

  • u'amea u'amea: I le aso 22 Iuni, na faʻavaivaia ai le tau o maketi.O le averesi o tau fa'amama i totonu o maketi tetele e 45 i totonu o le atunu'u e 3,216 CNY/Mt, lea e 17 CNY/Mt e maualalo ifo nai lo le tau o le aso fefa'ataua'iga talu ai.

I le aso 22, na faʻaauau pea ona tapunia le filo ma le vevela i le lumanaʻi, ma o le mea na maeʻa na paʻu i lalo.Na fa'aauau pea ona vaivai le maketi, lea na fa'aauau pea ona toso le tulaga o maketi;

Peita'i, ona o le utiuti o alagaoa o lo'o i ai nei i le maketi, o lo'o fa'amoemoe o le a fa'aauau pea ona vaivai le tau o mea'ai mo taimi pu'upu'u ae e le'o tele le pa'u.

 

Va'aiga maketi uamea:

  • I le itu sapalai: O loʻo faʻatatauina o le averesi o le gaosiga o le sila i le atunuʻu i le ogatotonu o Iuni e 3.0764 miliona tone, o se faʻaititia o le 0.19% mai le sefulu aso talu ai.
  • E tusa ai ma manaoga: suʻesuʻeina 237 tufatufa, o le averesi o fefaʻatauaiga i aso taitasi o mea faufale mo le masina atoa o Me o le 213,000 tone, ma o le averesi o fefaʻatauaiga i aso taitasi o mea faufale na paʻu i le 201,000 tone i le afa muamua o Iuni, ma le fefaʻatauaʻiga. e mafai ona fa'aitiitia atili le tele i le fa'ai'uga o Iuni.

Sa fa’aauau pea ona vaivai le manaoga o le uamea i lenei vaiaso, faatasi ai ma le taofiofia e le pulega o le tau o oloa mata e pei o le koale ma le u’amea, ma faaopoopo ai le mafaufau faatalitali ma le vaai o le maketi.
I le taimi lava e tasi, a o fesuisuiai tau uʻamea ma faʻavaivaia ma faasolosolo malie atu i le tau o tau, o loʻo faʻaauau pea ona faʻaitiitia le manuia o uʻamea uʻamea, ma e mafai ona faʻaitiitia le gaosiga o le uamea i le taimi mulimuli ane, lea e iai foi le naunau e taofiofia le tau o mea mata.
I le taimi pupuu, e tele mea le lelei i le maketi uʻamea, ma o tau uʻamea e mafai ona faʻaauau pea ona vaivai.

1

 

 

 

 


Taimi meli: Iuni-23-2021