O le u'amea u'amea i le lumana'i a Saina e masani lava ona si'itia maualuga, ma e mafai ona si'i malosi le tau o uamea.

O le tupe a le Tangshan a Saina na siitia i luga aʻe o le 5100, ua paʻu le uʻamea i le 4.7%, ma e ono alu i luga ma lalo tau uʻamea.

  • I le aso 5 o Aukuso, na fa'atupula'ia ai le maketi u'amea i totonu o le atunu'u, ma na tumau pea le tau o le fale gaosimea o Tangshan billet i le 5,100 cny/ton.
  • A'o fa'amoemoe le maketi o lo'o fa'aauau pea le aga'i i luma o le galuega o le fa'aitiitia o le gaosiga o le u'amea i itulagi eseese, o le maketi o le lumana'i ua va'aia le toe fa'aleleia, ma o mana'oga i totonu o le atunu'u e faigata ona fa'aleleia atili.

8.05

  • I le aso 5, o le malosi autu o le lumanaʻi rebar tatala maualuga ma faʻaititia.Ole tau tapunia ole 5373 na siitia ile 0.26%.DIF ma DEA na pauu uma.O le faʻailoga RSI lona tolu o loʻo i ai i le 39-51, o loʻo tamoe i le va o le pito i lalo ma le ogatotonu o le Bollinger Band.

0805期货

Maketi o mea mata'utia

Coke:

  • I le aso 5 o Aukuso, sa fa'agaoioia le maketi o koko.I le itu sapalai, o le coking o lo'o tumau pea le maualuga o le gaosiga muamua, ma sa faigata ona fa'ateleina le gaosiga.O le fa'atapula'aina o le gaosiga o nisi o la'au fa'ato'aga i Shanxi na mafua ai le pa'u i fua faatatau o galuega, ma na tuai fo'i le fa'atonuina o le gaosiga fou.
  • O le eria o Shandong na fa'amauina le tulaga o le fa'atapula'aina o gaosiga i le fa'ai'uga o Iulai.Talu ai nei, ua fa'atupula'ia atili le koale, ma o le tupe mama o le coking e averesi.I le itu o lo'o mana'omia, o le aofa'iga o mana'oga mo coke mai fale u'amea ua toe fa'aleleia, ma e tatau ona fa'aopoopoina fa'atatau le fa'amaumauga.
  • O u'amea u'amea i Shandong e fai si fa'asa'oloto i le fa'asa'oina o le gaosiga, ma o nisi fale u'amea ua fa'amutaina a latou ogaumu koko ma toe amata le gaosiga;
  • O se numera itiiti o u'amea u'amea i Jiangsu ua amata ona toe fa'aleleia ogaumu, ma o le tele o u'amea o lo'o gaosia masani, ma o le mana'oga mo coke e malosi tele.
  • I se taimi pupuu, o le maketi coke e mautu ma malosi, ae o le faʻaopoopoga e faʻatapulaʻaina.

u'amea ma'a:

  • I le aso 5 o Aukuso, sa tumau pea le tau o le maketi uamea.O le averesi o tau o mea i totonu o maketi tetele e 45 i le atunuu atoa e 3266 cny/ton, ose siitaga e 2 cny/ton mai le aso o fefa'ataua'iga talu ai.Talu ai nei, o le tuʻuina atu ma le manaʻoga o le sila ua faʻaalia se mamanu e lua-vaivai.Faatasi ai ma le toe faʻaleleia o le lumanaʻi ma faʻamautu tau o oloa faʻauma, o le maketi uamea, lea e itiiti lava a latou punaoa, ua faʻamalosia mo sina taimi.O le tau o lisiti maketi ua paʻu i uʻamea i se tulaga patino, ma uta oloa ma tagata faʻatau oloa o loʻo faʻatau atu.O loʻo faʻavavevave le saosaoa, ma o le mafaufau o le taliaina e foliga mai e faʻaeteete.
  • O lo'o fa'amoemoe o le a fa'amautu tau o tupe i le aso 6.

 

Va'aiga maketi uamea

  • I le toe tepa i tua i le maketi uamea ia Iulai, o le tulaga lautele o le vevesi ma le agai i luga na aliali mai.
  • O le ulufale atu i Aukuso, o le a pasia le vaitau, ma o le faʻaitiitia o le gaosiga o uʻamea leaga i nofoaga eseese o loʻo faʻagasolo mai faʻamoemoega i le mea moni.
  • E fa'afefea ona tali mai fale u'amea?E fa'afefea ona alu le maketi uamea ia Aukuso?

Manatu autu:
1. Ua faia e nisi fale u'amea ni tapenaga po'o ni fuafuaga mo le fa'aitiitia o galuega.O u'amea e le gata e tatau ona mautinoa e maua ai tupe mama ae ia mautinoa foi e le sili atu le gaosiga nai lo le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.E tusa ai ma le fausaga o ituaiga eseese, o le a sili atu ona latou naunau e faʻaitiitia le gaosiga o ituaiga e maualalo le tupe mama, o le mea lea o le fausiaina o le uamea o le a avea ma sini o le faʻaitiitia o le gaosiga i le isi taimi.
2. O le tele o tagata tomai faapitoa uamea e talitonu o le maketi uʻamea o loʻo faʻamoemoeina e fesuisuiai malosi ia Aokuso, ae e tatau ona gauai totoʻa i le faʻatinoina o faiga faʻavae.

  • I le itu sapalai:i le Aso Faraile nei, o le gaosiga o ituaiga tele o oloa uʻamea o le 10.072 miliona tone, o se faʻaopoopoga o le 3,600 tone i vaiaso taʻitasi.Faatasi ai ma i latou, o le gaosiga o le paʻu e 3,179,900 tone, faʻaititia e 108,800 tone i vaiaso taʻitasi;o le gaosiga o ili vevela e 3.2039 miliona tone, o se fa'aopoopoga o le 89,600 tone i le vaiaso-i-masina fa'avae.
  • E tusa ai ma manaoga:o le fa'aaogaina o ituaiga u'amea tetele i le Aso Faraile nei e 9,862,200 tone, o le fa'aitiitia o lea vaiaso i lea vaiaso e 248,100 tone.
  • I tulaga o fa'amaumauga:o le aofa'i o le 21,579,900 tone le aofa'i o u'amea i lenei vaiaso, o se si'itaga e 209,800 tone i lea vaiaso ma lea vaiaso.Faatasi ai ma i latou, o le oloa gaosi uamea e 6,489,700 tone, o se siitaga e 380,500 tone i le vaiaso-i-vaiaso;o le suʻesuʻega faʻaagafesootai o le 15.09,200 tone, o le faʻaititia o le 170,700 tone i le vaiaso-i-vaiaso.
  • Faiga fa'avae:O loʻo fuafua le Itumalo o Shanxi e faʻaitiitia le gaosiga o le uʻamea i le 2021. Vagana ai mo nisi o kamupani o loʻo i ai galuega faʻaititia, o isi kamupani uʻamea ma uʻamea e faʻaaogaina le 2020 faʻamaumauga faʻamaumauga e fai ma faʻavae iloiloga e faʻamautinoa ai e le faʻateleina le gaosiga o le uʻamea i lenei tausaga- i le tausaga.


Taimi meli: Au-06-2021