O LO'U LALOLAGI UA FA'A'U'UINA O TALA FOU.

FA'AMATALAGA: O le tau o le uamea ua faamaluluina pe a itiiti le manaoga

Punaoa: Mysteel Sep 09, 2021 14:01

  • FAAMATALAGA
  • O le tau o le u'amea a Saina ma le u'amea faaulufale mai ua matua eseese talu ai nei, lea e le o faateia ai le maketi, ona o le siitia o le manaoga o le uamea ia Setema ua faamoemoe e maua ai le lagolago i tau uʻamea ae o le paʻu o le uamea i le isi itu o loʻo faʻaitiitia ai le mata. tau o meafaitino ma uamea uʻamea aemaise lava, Mysteel Global taʻua.

E oʻo mai ia Setema 8, Mysteel SEADEX 62% Australian Fines na fesuiaʻi i lalo i le $132.25/dmt CFR Qingdao, paʻu $38.6/dmt i le masina poʻo le $101.5/dmt mai lona maualuga i taimi uma i le aso 12 o Me, aemaise lava ona ua faʻaitiitia le manaʻoga mai fale uʻamea a Saina. ma lo latou fa'aeteete i le lotolotoi o le vala'au a Beijing mo le fa'aititia o le u'amea mo le 2021 fa'apea fo'i ma le tipiina o le u'amea leaga i le tele o tagata gaosi oloa.

I se eseesega, o le tau a le atunuu o Saina o le HRB400E 20mm dia rebar i lalo o le iloiloga a Mysteel o se sui o le maketi maketi a le atunuu, peitai, na faamalosia le Yuan 63/tonne ($9.7/t) i le masina i le Yuan 5,412/t e pei o Setema 8, e ui o lea. o le Yuan 936/t maualalo ifo nai lo lona maualuga i taimi uma ia Me 12.

  • O oloa gaosi a Saina na faʻaalia ai le faʻaitiitia, talu ai o Aukuso 27-Setema 2, o le faʻaogaina o le ogaumu uʻamea i totonu o le 247 Saina uʻamea i lalo o le suʻesuʻega a Mysteel na paʻu i le 85.45%, e sili atu le maualalo nai lo le sili atu i le 90% mo Me-Iuni ma le 9.07 pasene maualalo. i le tausaga.
  • I lalo o tulaga, ma le le mautonu taatele lea e popole ai le gaosiga o le uʻamea ma le faʻaaogaina o le uʻamea, o faleʻoloa uamea a Saina sa matua nofouta i a latou faʻatau uʻamea i totonu o le fale ma faʻaeteete i le faʻatauina o uʻamea, ina ia faʻaitiitia ai le faʻaalia i tulaga lamatia tau, e fa'asa'oloto le tinoitupe ma fa'aitiitia tau o mea mata.O nisi mill ua toe fa'atau atu so'o se tone fa'asili mai a latou sapalai fa'atau mo taimi umi.
  • E oo mai i le aso 2 o Setema, na faaitiitia ai oloa o le uamea mai fafo i le 247 mill i soo se ituaiga e aofia ai le voluma i u’amea, fale teu oloa ma luga o le vai, ua faaitiitia mo le vaiaso lona ono, i lalo ifo o le 1.29 miliona tone i le 104.23 miliona tone, poo se tulaga maualalo fou. talu mai le ogatotonu o Mati 2020.
  • Mo le lumana'i va'aia, e foliga mai e faigata ona toe fa'aleleia le mana'oga o u'amea mai fale u'amea a Saina mo le tausaga atoa, ona o le taofiofia o le gaosiga o le uamea i le atunu'u e mafai ona lautele atu le lautele ma sili atu le mamafa i le tikeri, ma i luga o nei mea, o le tau malulu. e mafai ona faia faiga amata ia Oketopa, Mysteel Global malamalama mai le maketi.

 


Taimi meli: Sep-09-2021