Ua faaitiitia e Saina le gaosiga o u'amea leaga i le tele o nofoaga, ma ua fa'agesegese le si'itia o tau uamea.

  • I le 15st.Iulai, o le maketi uamea i totonu o le atunuu e masani lava ona tulaʻi mai, ma o le tau o le fale gaosi oloa o Tangshan masani na tulaʻi mai i le 20 CNY, ma le tau o le 5140 CNY / TON.

A'afia e le Faletupe o Saina RRR tipi ma talafou o le faʻaitiitia o le gaosiga o le uʻamea i le tele o nofoaga, o loʻo i ai i le maketi le malosi o le lagona i lenei vaiaso.Ua fa'atupula'ia tele le aofa'i o fefa'ataua'iga u'amea, ua atili fa'aitiitia le aofa'i o oloa gaosi u'amea, ma ua to'a i luga le au gaosi oloa.Peita'i, ua fa'atupula'ia le tau o fa'atauga i lalo, ma o lo'o fa'atau pea pe a mana'omia, ma o lo'o fa'agaoioia le tele o mana'oga.

07.15

  • I le aso 15th, o le malosi autu o le lumanaʻi snails na fesuisuiai malosi, ma o le tau tapunia o le 5546 yuan / ton, o se siitaga o le 0.87%.
  • O le DIF ma le DEA o loʻo faʻaauau pea ona tulaʻi, ma o le RSI tolu-laina faʻailoga o loʻo i le 59-78, e latalata i le pito i luga o le Bollinger Bands.

期货07.15

Tala fou ole maketi tau u'amea:

  • Paipa u'amea lamolemole: I le 15stIulai, o le tau averesi o paipa uʻamea le lelei ma le umi o le 219mm * 6mm ma le umi o le 12M i 24 aai tetele i le atunuʻu atoa o 6,100 CNY / TON, o se faʻaopoopoga o le 50 CNY / TON mai le aso fefaʻatauaʻiga talu ai.
  • E vaivai le mafaufau o maketi, o upusii a le aufaioloa e fesuisuiai, o le siosiomaga fefaʻatauaʻiga i maketi tau fefaʻatauaʻiga e lautele, ma o le manaʻoga i lalo e vaivai.Ae ui i lea, ona o le malosi o faʻamoemoega o le faʻatapulaʻaina o le gaosiga ma le faʻaitiitia o le gaosiga, o loʻo i ai se tikeri o le lagolago mo tau, ma o le mafaufau pisinisi o loʻo i ai nei i luga ole laina.
  • I le aotelega, o loʻo faʻamoemoeina o le tau maketi o paipa uʻamea e leai se mea e mafai ona fesuisuiai malosi i le aso 16.

https://www.xzsteeltube.com/heavy-wall-smls-pipe-2-product/

 

Fa'amatalaga tau maketi o mea mata'utia:

Coke:

  • I le aso 15 o Iulai, na vaivai le maketi o koko, ma o le taamilosaga o le siitaga o loʻo i ai nei e leʻi atoatoa.
  • I le itu mana'omia, o le fa'aaogaina o coke i aso ta'itasi o u'amea u'amea masani i Shandong ua matua fa'aitiitia, ma o nisi fale u'amea i Jiangsu ua fa'atapula'aina le gaosiga o ogaumu.O isi fale uamea e lei afaina tele mo le taimi nei.le Alii.
  • O le tulaga o le utiuti o le sapalai o coke ua suia talu ai nei, ua faateleina le mamafa o le uta o le coke, ma ua pa'ū tau o le koko mai le maualuga.
  • I se tulaga lautele, o le taamilosaga o loʻo i ai nei o le faʻaititia o tau o koko o le a faʻatinoina, ma o loʻo i ai pea le lamatiaga o le faʻaitiitia mulimuli ane.O le faiga fa'avae o le fa'aitiitia o le gaosiga o le u'amea ma le faiga fa'avae o le fa'aogaina o le sila e fa'aleleia ai le koko e mana'omia ai le fa'aauau pea.

u'amea ma'a:

  • I le aso 15 o Iulai, o le tau averesi o u'amea uamea i maketi tetele e 45 i totonu o le atunu'u e 3,252 CNY/TON, o se si'itaga e 7 CNY/TON mai le aso o fefa'ataua'iga talu ai.
  • Ole aofa'iga ole maketi mo mea'ai uamea e utiuti, ma o le tu'uina atu mai u'amea e averesi, la'ititi la'ititi nai lo le fa'aaogaina i aso uma.O lo'o fa'aauau pea ona fa'aitiitia le fa'aputuga o fale.
  • I se taimi pu'upu'u, o le malosi o le tau o oloa mae'a o le a fa'ateleina ai le sila.Ae ui i lea, i lalo o le tulaga o le faʻatapulaʻaina o gaosiga masani, o tau o uʻamea o loʻo faʻamoemoeina e faigata ona siʻitia ma le malosi, pe faʻaauau pea ona tuputupu aʻe ma le malosi.

API5L GR.B SEAMLESS STEEL PIPES

Va'aiga maketi uamea:

  • I le tulaga o fuainumera:O faamaumauga lata mai mai le Ofisa o Fuainumera Faamauina o loo faaalia ai ia Iuni, o le averesi o le u’amea o le atunuu i aso taitasi e 3,129,300 tone, o se faaitiitia e 2.5% mai le masina talu ai, ma se pa’u tele mo le lua i masina sosoo.
  • I le itu sapalai:i le Aso Faraile nei, o le gaosiga o ituaiga tele o oloa uʻamea e 10.683 miliona tone, o se faʻaopoopoga o le 191,900 tone i le vaiaso-i-vaiaso.
  • E tusa ai ma manaoga:o le faʻaaogaina o le tele o ituaiga o uʻamea i le Aso Faraile nei o le 10.77228 miliona tone, o se faʻaopoopoga o le 401,000 tone i vaiaso taʻitasi.
  • I tulaga o fa'amaumauga:o le aofa'i o le u'amea o lenei vaiaso e 21.567 miliona tone, o le fa'aititia o le 89,000 tone i lea vaiaso ma lea vaiaso.Faatasi ai ma i latou, o le oloa gaosi uamea e 6,315,600 tone, o se faaitiitia e 243,100 tone i vaiaso taitasi;o le maketi uamea oloa e 15,252,100 tone, o se siitaga e 154,100 tone i le vaiaso-i-vaiaso.
  • O le tau pu'upu'u u'amea e fa'amoemoe e fesuisuia'i i se tulaga maualuga.

Taimi meli: Iul-16-2021