O le PPI a Saina e fa'ameamea u'amea fa'ameamea ma fa'agaoioiga fa'agaoioiga na si'itia i le 12.0% i lea tausaga ma lea tausaga mai ia Ianuari ia Fepuari.

E tusa ai ma faʻamaumauga na tuʻuina atu e le National Bureau of Statistics of China, ia Fepuari 2021, o tau o fale gaosi oloa a le atunuʻu na faʻatupulaia i le 1.7% i lea tausaga ma lea tausaga ma le 0.8% i le masina;o tau fa'atauga a fale gaosi oloa na si'itia i le 2.4% i lea tausaga ma lea tausaga ma le 1.2% i lea masina ma lea masina.I le averesi mai ia Ianuari ia Fepuari, o tau o fale gaosi oloa na siitia i le 1.0% i luga o le vaitaimi lava e tasi i le tausaga talu ai, ma le tau o le faatauina mai o fale gaosi oloa na siitia i le 1.6%.

Ua si'itia ma pa'u le tau o fale gaosi oloa muamua.

生产者出厂价格

Ua si'itia ma pa'u le tau o le fa'atauga o tagata gaosi oloa.

生产者购进

  • 1. Suiga i lea tausaga ma lea tausaga i tau o fale gaosi oloa.

I totonu o tau o fale gaosi oloa, o tau o oloa gaosi na siitia i le 2.3%, o se siitaga o le 1.8 pasene mai le masina talu ai, ma aafia ai le siʻitia atoa o tau o fale gaosi oloa e tusa ma le 1.71 pasene. .

Faatasi ai ma le faʻatauina o tau o tagata gaosi oloa,le tau o mea u'amea u'amea si'i 11.6%, o le tau o mea uʻamea e le o ni uʻamea ma uaea na siʻitia i le 10.3%, o le tau o vailaʻau mataʻutia na siitia i le 0.3%, ma le tau o le suauu ma le eletise na pa'ū i le 1.0%.

  • 2. Suiga filifili-i-masina i tau o fale gaosi oloa

I totonu o tau o fale gaosi oloa a le au gaosi oloa, o tau o mea gaosi oloa na siitia i le 1.1%, o se faʻaititia o le 0.1 pasene mai le masina talu ai, ma aʻafia ai le maualuga o tau o fale gaosi oloa i luga ole 0.80 pasene. togi.Faatasi ai ma i latou, o le tau o le eliina ma le eliina o pisinisi na siitia i le 2.8%, o le tau o oloa gaosi oloa na siitia i le 2.1%, ma le tau o le gaosiga o pisinisi na siitia i le 0.4%.Ua suia tau o mea e tausi ai tagata mai le si'itia i le mafolafola.

Faatasi ai ma le faʻatauina o tau o tagata gaosi oloa, o le tau o le suauu ma le eletise na siitia i le 3.3%, o le tau o mea uʻamea uʻamea e 2.2%, o le tau o vailaʻau mataʻutia e 1.3%,ma le tau o mea u'amea e le-ferrous ma uaea e 1.2%.


Taimi meli: Mati-12-2021